Who is InDepth?

About Us

We are indepth

Nieuw, modern, verfrissend, creatief, relax en een beetje gek. Dat zijn woorden waarmee wij bij InDepth graag geassocieerd worden. Als 'new kid on the block' zijn wij in 2018 gestart met een doel. Het is ons doel om onze draai en inbreng in de huidige markt brengen. Het is onze missie om de wens van onze klanten te overtreffen met de mooiste en strakste beelden. Want zeg nou zelf, wat is mooier dan verbazing en een lach toveren op het gezicht van een ander.

Naast het opnemen en bewerken van de door onszelf geschoten video's, kunt u bij InDepth ook terecht met door uzelf opgenomen beeldmateriaal. Deze kunnen wij voor u ordenen, bewerken en monteren.

Omdat wij het beste voor onze klant willen, willen wij onze klant zo goed mogelijk leren kennen. Op die manier zal je snel in de gaten hebben dat wij oprechte, spontane jongens zijn die graag een stapje harder lopen. Om de samenwerking zo optimaal mogelijk te houden zijn onze communicatie lijnen kort en is het onze ambitie om de lat net iets hoger neer te leggen.

Sta je dus open voor een mooi en verfrissend project? Feel free to get in touch!

Onze services

Video

In hedendaagse (online) communicatie worden video’s steeds belangrijker. Dan hebben we het niet over een saaie, inspiratieloze, langdradige bedrijfsfilm maar een dynamisch gemonteerde video die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Hiernaast bieden wij ook het volgende aan:

– Productfilm
– Trouwfilm
– Aftermovie
– Brand film
– Commercial

Fotografie

Naast video’s blijven foto’s een goede aandachttrekker op jouw website, brochure of sociaal media kanaal. Deze unieke beelden willen wij graag voor jouw bedrijf of gewoon voor jezelf vastleggen.

Mitch van Gellekom

Open, enthousiast en ondernemend. Wanneer ik de kans krijg neem ik hem, vastberaden om er het beste van te maken. Ik hou ervan om de meningen van anderen te horen en om die van mij te delen. Ik wijk dan ook zeker niet af van een gesprek als die al niet van mij komt. Op sociaal vlak ben ik heel actief, zowel in het werk- als priveleven. Naast mijn eigen onderneming, InDepth, ben ik werkzaam bij Avance waar ik mij bezighoudt met het creëren van de juiste match tussen klant en kandidaat. Dit doe ik in de vakgebieden Sales, Finance en IT. De afgelopen jaren heb ik me met vanalles bezig gehouden. Waaronder cinematografie, hieruit ontstond een ware passie. Ik leg graag vast wat ik meemaak, zowel met als zonder camera. Dat wat mijn pad kruist zal nooit onopgemerkt aan mij voorbij gaan.

Jeroen de Séra

Verfrissend, kritisch en uniek. Als creatief persoon benut ik mijn tijd het liefst in het aanpakken van creatieve vraagstukken. Door hier vanuit meerdere perspectieven mijn blik op te werken ben ik in staat om vaak het onderbelichte naar boven te brengen. In mijn vrije tijd ben ik student communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht, hier mix ik mijn interesse voor marketing, mijn creatief talent en de kennis die ik opdoe, waardoor ik mijzelf als een uniek persoon op de markt durf te zetten. Naast alle inspanning ga ik het liefst door het leven met een camera in de hand, afwisselend met een lekker pilsje en leuk gezelschap. Ik beschouw mijn werk als mijn passie waardoor ik dan ook geniet in dat wat ik doe!